Genom att bli medlem i FreeZone Sweden bidrar du till att fler unga kan skapa sin identitet och sitt liv i frihet.

Medlemskapet kostar 250 kr för yrkesverksam (50 kr för student/ungdom). Som medlem får du:
- Nyhetsbrev 4 gånger/år
- Plats på öppna föreläsningar
- Möjlighet att närvara på årsmötet och påverka genom motioner.

Swisha medlemsavgiften till FreeZone Sweden. I meddelandet, skriv ”Medlemskap" följt av ditt namn. Sedan fyller du i och skickar in formuläret nedan.

Ditt medlemskap gör skillnad!

Du kan också välja att stötta vår verksamhet genom att swisha en gåva. Märk betalningen “gåva”.

Swishnummer: 123 590 88 50

Så hanterar vi dina uppgifter enligt GDPR

För oss på FreeZone är det viktigt att alla känner sig trygga i mötet med oss. Detta gäller även hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har därför anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya och skärpta dataskyddsförordningen (GDPR). ‘

I vår integritetspolicy har vi skrivit om vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem, sparar och skyddar dem. De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss (som adress, mobilnummer etc.) i samband med att du blivit medlem, anmält dig till en utbildning, föreläsning, till vårt nyhetsbrev eller liknande. Har vi fått uppgifterna om dig från någon annan berättar vi varifrån vi fått dem vid vår första kontakt med dig.

FreeZone delar inte dina personuppgifter med andra. Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade. Det gör du enkelt genom att skicka ett mail till info(at)freezonesweden.se
Har du skyddad identitet men ändå vill utbilda dig genom FreeZone eller vara med på våra events och få våra nyhetsbrev, så kan du höra av dig till  verksamhetsledare Viktoria Nordén på 0763-23 42 43 så behandlar vi dina uppgifter enligt gällande praxis.

Tipsa en kollega!