Skip to main content

Våra sponsorer & samarbeten

 

Sponsorer

”Vi har valt att stötta FreeZone Sweden för det viktiga arbete de gör kring mångfald och inkludering. Det krävs mod kombinerat med kunskap att möte dessa utmaningar och svåra situationer. FreeZone Sweden visar vägen genom sitt sätt och sin verksamhet. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete.”

”Freezones Sweden arbete anser vi är mycket viktigt för vårt samhälle och för de unga. Därför har vi valt att stötta Freezone Sweden i sitt arbete genom att hjälpa dem med filmproduktion.”

Samarbeten

”Vi stöttar unga tjejer och arbetar mot kvinnlig könsstympning, barnäktenskap och tidiga graviditeter.

Vi är imponerade av de insikter och den kunskap som FreeZone Sweden besitter och vi har förmånen att ta del av. Det är en ynnest att få samarbeta med organisationen.”

”Vi har valt att ingå överenskommelse med FreeZone Sweden utifrån deras gedigna kunskaper och erfarenheter av att stötta uppbyggnad av lokala strukturer och rutiner för att förebygga och motverka hrv.”

”Våra mötesplatser för unga utgör första linjen för mötet med unga som lever i en hederskontext. Därför är det särskilt viktigt att ledarna har kunskap om hrv och verktygen för att möta dessa ungdomar på ett konstruktivt sätt. Vi valde Freezone Swedens utbildning pga deras professionalitet, djupa kunskap och lättillgängliga metod Fria Zoner och det har vi inte ångrat!”

”Vi väljer att samarbeta med Freezone Sweden för deras otroliga kompetens i ett område som är oerhört viktigt. För vår del är detta samarbete livsviktigt då vi är en stor ungdomsförening. Vi är oerhört tacksamma att Freezone Sweden vill samarbeta med oss.”

Kommuner

Som vi har utbildat/föreläst för/handlett

Lund

Bjuv

Kristianstad

Perstorp

Åstorp

Helsingborg

Höganäs

Kävlinge

Gisslaved

Uppsala

Skarpnäck

Kalmar

Kristinehamn

Malmö

Båstad

Hässleholm

Trelleborg

Burlöv

Östra Göinge

Hörby

Älmhult

Eskilstuna

Nacka

Skellefteå

Köping

Ängelholm

Landskrona

Klippan

Eslöv

Svalöv

Svedala

Lomma

Linköping

Stockholms Stad

Knivsta

Borlänge

Halmstad

Tipsa en kollega!