Skip to main content

En 10 årig resa för ungas rätt till ett liv i frihet som verkligen är värd att fira. Det bjöds på smakprov från såväl nuvarande som tidigare projekt. Allt från konst, vägledningar, Fria Zoner, podd, avslappning, innebandy… Det har hänt mycket under våra första 10 år. Och inte minst, vi har nått 10 000 yrkesverksamma, chefer och rektorer samt över 5000 ungdomar med kvalitativa stärkande insatser.

Jubileet inleddes med fantastiska Nilofars poetry slam och Zinat Pirzadeh levererade skratt och sitt engagemang kring våra frågor. OrlandoImpulsdance höll en dansworkshop som fick både gamla och unga att skaka rumpa.

På scenen mötte vi Midia Osman Taha rektor på Södra Folkhögskolan, Två zonledare från Lund och Kristianstad och Länsstyrelsen Skåne med Katarina Tumer, fick berätta vikten av att arbeta hedersförebyggande och varför de valt FreeZone Sweden som sin samarbetspartners genom alla år.

Samarbeten inleds och fortsätter för att vi bedriver vårt arbete med hög kvalite, har tagit fram och utbildar inom metoder som skapar trygghet för att arbeta med frågan och tar ett helhetsgrepp både från gräsrotsnivå till den strukturella.

 

Det är unikt.

Tack till vår grymma sponsor Nowaste Nowaste Logistics med lokal, frukt och fantastisk assistans.
Samt sponsorer till våra goddiebags Lakritsfabriken i Ramlösa Filborna Arena Nordic Wellness och Taudien training.

Också Tobias och Malmös fotograf som hjälpt oss med förberedelser till jubileet.

 

Nu startar vi resan på våra kommande 10 år…”

Tipsa en kollega!